Studenten fotografie

gala-fotograaf

Studenten gala Fotograaf

Willen jullie voor een studentenprijsje gelikte professionele foto’s hebben? Dat kan! Al menige studentenverenigingen zijn jullie voorgegaan, met enthousiaste reacties over de kwaliteit en de service tot gevolg.
Bij Studenten fotografie komt veel kijk en deze informatie is op deze pagina te vinden 

Gala foto Breda

 

Hoe word er gefotografeerd

Tijdens het fotograferen maak ik gebruik van de Sony A99ii. Dankzij de 42 megapixel camera worden er haarscherpe foto’s gemaakt. Daarnaast word er gebruik gemaakt van studio flits verlichting met soft boxen,daardoor gezichten en kleding zo mooi mogelijk worden belicht. Ik kies er bewust voor geen achtergronddoek te gebruiken, omdat ik jullie gekozen locatie zoveel mogelijk terug wil laten komen op de foto’s
 
studenten-fotograaf

Mobiele studio verlichting

De meeste fotografen maken gebruik van flits lampen allen om jullie te fotograferen. Door gebruik te maken van flits licht verlies je automatisch natuurlijk sfeerlicht van de ruimte en worden de foto’s killer en blauw van.
De foto links is van een paar jaar geleden waar ik nog “geen” gebruik maakte van Rotolight color led lampen. Nu kan ik jullie gala ook voorzien met zoveel mogelijk behoud van natuurlijk licht zie foto’s hier onder. 

Gala foto gemaakt in Old Cave Nijmegen

 
foto-dans

Smartphone vs Ultra HD 8K foto’s

Als je foto’s maakt met je smartphone lijkt heel wat op een klein formaat scherm. Zodra je dit groter gaat zien of uitprint dan kom je achter dat je bent gefopt en dat foto niet mooi genoeg is. Doordat ik heb geïnvesteerd in de modernste camera met de nieuwste technologie’s aanboort, kan ik jullie voorzien van hoogwaardige foto’s die niet makkelijk zijn te maken met smartphone.
Klik links op de foto om de hoge resolutie foto in 8K te zien. 

Gala foto | Kasteel Mill

 
Dinner fotograaf

Dinner foto’s

Het kan zijn dat jullie onwijs mooie locatie hebben uitgezocht waar jullie gaan dineren. Meestal is er sfeer verlichting aan en is de ruimte te donker om er met een smartphone foto’s te maken. Met de mijn professionele camera en kleur led lamp kan ik juist in moeilijke licht omstandigheden toch die foto’s maken van dat moment die je eigenlijke had willen vastleggen. Plus met Photoshop kan ik nog hoge kwaliteit uit de oorspronkelijke foto halen.
 
Studenten gala foto's

Standaard Lichte bewerkte foto’s

Zodra het gala is gefotografeerd, ga ik snel aan de slag om de foto’s te selecteren en te bewerken. 

  • Betere uitsneden
  • Kleur- en lichtcorrectie
  • Opmaat gemaakt voor diverse beeldscherm resolutie’s
  • Opmaat gemaakt voor jullie website

Daarna worden de foto’s in etappes geplaatst op mijn website Vinkfotografie.nl en zal normaal gesproken binnen 2-6 werkdagen de uitgeselecteerde foto’s al plaatsen op mijn site. Uiteindelijk zal ik groot formaat foto’s binnen 1-2 week via wetransfer. com leveren. Meestal binnen een week.
Via wetransfer. com is het makkelijk om alle foto’s door te sturen naar andere leden.

 
Dinner fotograaf

Extra foto bewerking!

Dat kan inhoud dat ik flesjes bier weg shopt en alles wat meer laat glimmen e.t.c. Zelf is er een optie dat ik de gezichten in andere foto shop als men dat wenst. Deze extra bewerking kan men laten doen voor kleine betaling van € 2,00 die men via de mail besteld.
Zie het voorbeeld via deze link: Gala foto bewerking 

Gala foto | Landgoed Rhedenoord, De Steeg

 
Studentenfeest

Studentenfeest

Mochten jullie een leuk feest hebben georganiseerd en daarvan professionele foto’s willen hebben, bijvoorbeeld om jullie vereniging te promoten, ook dat kan! 

Gala foto gemaakt in cafe waag Nijmegen

 
Studenten gala groepsfoto

Sfeer portret foto’s

Om jullie gala te voorzien van mooie serie foto’s maak ik geen bewust geen gebruik van achtergrond doek. Omdat ik jullie gekozen locatie zoals bijv. een kasteel, zoveel mogelijk terug wil laten komen op de foto’s. Soms komt het voor dat de locatie niet een mooie achtergrond heeft.
Een studenten vereniging HSE uit Groningen had een geweldig idee om de achtergrond wand van cafe Huize Maas te voorzien hun eigen poster creatie die passende bij het thema van feest. 

Gala foto | café Huize Maas Groningen

 
Studenten gala groepsfoto

Achtergrond van het feest gala

Meestal ben ik de hele avond op één plek aan het werk. Dan is het misschien nog leuk om in de feestzaal extra sfeer foto’s te maken. Met Rotolight`s kleur led lampen is het mogelijk om het sfeerlicht van de ruimte, extra te versterken in die warmte tint. Bekende bnn’ers worden al met deze lampen vastgelegd omdat de huidtint perfect word vastgelegd. Ook bij filmen is dit super handige optie vond de maker van de film Skyfall of Tomb Raider. 

Gala foto| feest locatie Sfeerhuys bij De Looimolen ’t Nijmegen

 
Studenten gala groepsfoto

Studenten gala groepsfoto

Het maken van grote groeps foto is een hele klus, zeker als er weinig tijd is en men ongeduldig word. Dit vraag best wel wat ervaring om dit goed te doen en de mensen gemotiveerd te houden.
Ook is de juiste apparatuur van belang. Juist dankzij de 42 megapixel en beste autofocus Camara van dit moment. Bij een grote groepsfoto’s bied ik iets extra, wat niet iedere fotograaf geeft. Dat is zodra iemand niet mooi op de foto staat, doordat men bijvoorbeeld de tong uitsteekt of per ongelijk wegkijkt. Dat ik haar of zijn gezicht uit de foto’s shop en vervang met een foto waar men er wel leuk op staat. Zo heb je toch die éne mooie groepsfoto aan de muur. 

Gala Foto | evenement locatie Stevenskerk Nijmegen

 

Voor Studenten fotografie prijzenlijst klik op Prijzen voor meer informatie bel of mail

 

Studenten fotograaf, Studenten fotografie studenten foto,Studentenfeest,vereniging Synergy,De Waagh Nijmegen,GSV Excalibur,Dispuutvereniging Reinaert,tennisvereniging Slow,Kasteel Altendriel Mill,Kandinsky college,Vegetist Breda Tilburg,Groeps foto,studenten-feest,Arnhem,Nijmegen,Den Bosch,Utrecht,Amsterdam,Rotterdam,Den Haag,Leiden,Groningen,Zwolle,Enschede