Nieuws

Hoogte punten

Studenten foto infomatie

Levering gala foto’s

De gala foto`s van van jullie studenten gala worden eerst geselecteerd en licht bewerkt. De foto’s worden in fases geplaatst op de site.
voor midden nacht staan alle geselecteerde “licht bewerkt” foto’s op Vinkfotografie.nl
Wel is zo dat ik niet alle foto’s worden geplaatst, allen de foto’s die goed genoeg zijn, zet ik op: Vinkfotografie.nl
Foto’s van gala zijn nu bewerkt en worden 7 werkdagen verstuurd aan jullie Gala bestuur. Uiteindelijke gratis uitgedeeld via een mail die jullie krijgen van jullie vereniging om de foto`s via pcloud makkelijk en snel te kunnen downloaden.

Gala foto’s op Vinkfotografie.nl

Aan het feest commissie bestuur is gemeld dat de foto’s geplaatst zouden worden op mijn website en hier voor is akkoord gegaan met de opdracht. Op deze manier is mogelijk dat de studenten leden snel de foto’s kunnen bekijken.

Mocht er een foto zijn gemaakt van je, die je niet op vinkfotografie.nl wilt zien, stuur in dat geval een mail naar mij toe zodat ik die specifieke foto offline kan halen.
Info@vinkfotografie.nl

reportage fotografie

Foto extra bewerking

Het is mogelijk om een foto, extra te laten bewerken voor € 2,00 incl btw
Bijvoorbeeld bier glas of vlek in de kleding, zou ik dan kunnen weg retoucheren of een slapend oogje weer groter kunnen maken. Ook kun je dingen aangeeft die je graag weg geshopt ziet worden of dat er andere uitsnede word gemaakt. Plus kan ik proberen je gezicht te verplaatsen in een andere foto, die je wel mooi vind, mits het technisch mogelijk is.

Stuur een mail met je vraag welke foto je wilt, extra laten bewerken.

foto-dans

Smartphone vs Ultra HD 8K foto’s

Als je foto’s maakt met je smartphone lijkt heel wat op een klein formaat scherm. Zodra je dit groter gaat zien of uitprint dan kom je achter dat je bent gefopt en dat foto niet mooi genoeg is. Doordat ik heb geïnvesteerd in de modernste camera met de nieuwste technologie’s aanboort, kan ik jullie voorzien van hoogwaardige foto’s die niet makkelijk zijn te maken met smartphone.
Klik links op de foto om de hoge resolutie foto in 8K te zien.

Gala foto | Kasteel Mill

reportage fotografie

Foto als een sieraad aan de muur

Als je een mooi gala foto aan uw muur wilt hebben. Dan kun je de foto’s op verschillende manieren af laten drukken, zoals op een aluminiumplaat die in uw kamer als een sieraad in het oog springt.
Klik in de galerie op winkelmandje en zie wat er mogelijk is. Voor vragen mail of bel me op, 06-55773032
Want op deze manier, kan ik je snel te woord staan en heb je snel antwoord op je vraag.

Terug naar de Gala foto’s 2019

Bruiloft fotografie

Via deze link kun je meer zien over hoe ik bruiloften in beeld breng!
Bruiloft foto infomatie

Video in 4K vastleggen

Sinds 2017 maak ik ook bruiloft video`s en sinds kort ben ik uitgerust met Gimbal beeldstabilisatie systeem waardoor ik lopend en al stabiele video kan maken met lampen en richt microfoon er zelf op.
Voor dit jaar staat in de planning om een Hindoestaanse video in beeld te brengen. Ook ga ik documentaire maken van een bijzonder levens verhaal van Kunstenaar en ben ik begonnen met opname’s van newborn video’s.
Als gaande weg in jou leven ook een moment is die filmische kan worden vastgelegd, dan kan bij Vinkfotografie terecht!
Bruiloft videograaf