Foto producten

Fotopapier

Digitale foto afdruk

Bij Vinkfotografie kunt u de foto’s die u wenst op verschillende manieren af laten drukken, zoals op kwalitatief hoogwaardig fotopapier. In een bijpassende fotolijst met passe-partout. Dit geeft de foto een mooie uitstraling.
Foto op aluminium

Foto op aluminium

Het aller mooiste is om de foto te laten afdrukken op aluminium. Dat geeft een strak resultaat, waarbij het beeld zwevend aan de muur hangt. Dankzij de ophangstrips aan de achterkant het geheel makkelijk te bevestigen aan de muur. De foto wordt afgewerkt met een uv en water bestendige coating. Door het strakke design van een foto op aluminiumplaat word je niet afgeleid en zie je de foto zoals de foto is. Het is dan een waar sieraad.
Canvasdoek

Foto op canvas

Een foto op canvas doek is als een schilderij. Het geeft een warme sfeer in uw kamer. Het is een mooie oplossing voor foto’s van natuur of bloemen, maar ook is het heel geschikt voor een portret.
Air-frame-perspex

Air-frame-perspex

Wilt u dat de foto een extra glans krijgt en meer contrast, dan is airframe een goede keus. Op de voorkant van de foto zit dan een heldere acrylaat glasplaat (perspex). Dit is een kunststofplaat met een hogere lichtdoorlaatbaarheid dan glas en geeft een mooie dieptewerking. Acrylaat is UV bestendig en 2 mm dik. Wel kan het effect voor spiegeling zorgen op de foto. Op de achterzijde wordt een 1 mm aluminium plaat gemonteerd met een aluminium ophang frame. Dit frame is 12 mm dik, zodat dit een zwevend effect geeft (Air Frame).
Foto op Tuindoek

Foto op tuindoek

Een foto op weerbestendig tuindoek geeft een extra dimensie in uw tuin of op uw balkon. Ik kan voor u een foto maken die u graag op tuindoek wilt zien. Dit materiaal brengt extra sfeer in uw omgeving. U kunt op speelse wijze accenten aanbrengen, of dat nu binnen of buiten is. Het tuindoek kan geleverd worden met of zonder aluminium frame.
kunststofdoek

Bestelling

Alle diensten die ik u lever kunt u bij mij op gemakkelijke en veilige manier via Ideal afrekenen. U kunt er ook voor kiezen om het zelf over te maken. Neem dan wel eerst contact met mij op. Ook is het mogelijk om via een eenmalige machtiging te bestellen. U betaalt dan pas naar levering. Betaling via PayPal is ook een optie.
passe partout

Levering

De levertijd is 1½ week. De bestelling wordt naar een kwaliteits-drukker gebracht. Deze drukt de foto af op professioneel foto papier. Bij een aankoop van een foto op aluminium, canvas, perspex en tuin doek, gaat het nog naar een ander bedrijf die de producten afwerkt. Het wordt bij u bezorgd door TNT.

foto op glasplaat, foto schilderij, kunststof, kunststofdoek, passe-partout, foto lijst, perspex,schilderij,Tuindoek,canvasdoek,