360 graden foto panorama

360 graden fotografie, Op deze pagina vind u wat ik voor u kan betekenen.

Hoe vind de klant uw bedrijf?

Tegenwoordig gebruiken al heel veel mensen van verschillende leeftijden Google-maps op hun smartphone en op hun pc. Dan is het belangrijk dat u goed zichtbaar bent, juist op Google Maps. Dat is namelijke de makkelijkste manier om u te vinden, Zeker handig voor toeristen in een onbekende stad. in één druk op de knop en men vind het restaurant die mooiste oog en het lekkerste gerecht heeft.

Panorama tour op Google maps streetview

Als uw wilt dat u mogelijke klanten een kijkje binnen kan nemen in uw restaurant café of andere bedrijfs ruimtes. Dan kan ik dat voor u als gecertificeerd fotograaf van Google, een Business streetview foto tour maken. Ook wel 360 graden foto’s of panorama foto’s genoemd. Ik maak dat dan met bijzondere fiseye lens en andere gespecialiseerd apparatuur, meerdere panorama’s. van uw bedrijfs ruimtes

Reclame foto’s voor uw bedrijf

Het is belangrijk dat naast de panorama foto’s er ook foto’s worden gemaakt van u producten, zoals uw gerecht en interieur van uw winkel bijvoorbeeld. Dit zorgt er voor dat u kwaliteit kan laten zien aan u klanten. Dat niet allen, zorg ik ook voor dat de teksten die u wilt gebruiken worden geplaatst op Google lokaal. Met dit alles maakt u een goede indruk op uw mogelijke klanten, en staat u ook hoge in Google dat is toch ook wat u wilt.

Uw bedrijf op Google lokaal

Om tijd te besparen, maak ik ook voor u een Google + account aan en koppel ik die, aan Google lokaal (places) en maps. Als de klant dan uw restaurant zoekt in Google, dan kan men aan de rechte kant ook uw openings-tijden zien, u direct bellen en reistijd en route zien. Dit is tegenwoordig ook al mogelijk in de auto. Plus kan de klant ook de gemaakte foto’s zien en is het mogelijk dat menu kaart zichtbaar is van uw Restaurant of café e.t.c. Dat niet allen is er ook een link naar uw website, zeer belangrijk.

Bedrijfs marketing op Google +

Met Google + heeft u de mogelijkheid net als op facebook, om berichten te delen met uw klanten, die fan zijn van uw bedrijf. Dit zorgt er ook voor dat de website hoge in Google zoekmachine komt te staan. Vandaar is Google + pagina zeer belangrijk om naast uw website te hebben. De klanten hebben ook de mogelijkheid om u te liken en een review te geven van dat heerlijk gerecht die ze bij u konden eten. Dit is voor u gratis reclame.

Dit zijn voordelen op rijtje

 • Klanten kunnen uw bedrijf snel vinden op Google.
 • De foto’s worden ook weergegeven in Google.
 • Openings-tijden,Bel functie,menu kaart zijn te vinden.
 • Uw bedrijf is te vinden op Google Maps en in Google+ Lokaal.
 • De website staat mogelijk hoge in Google zoekmachine.
 • Panorama foto’s toe toevoegen aan uw website.
 • Neem vandaag nog contact op en kan wat ik voor u kan betekenen. Bel 06-55773032 of mail naar info@vinkfotografie.nl

  Deze bedrijven zijn jullie voorgaan

  U kunt nou binnenkijken bij de Oranjerie Petit Café.
  T-huis lunch café in Arnhem presikhaaf
  Groot Klimmendaal Ronald MC Donald huis paar van de mooiste gebouwen van Arnhem.
  Kiymet Hairstyling en Atelier 23
  Via deze link ziet u hoe de bedrijfs-gegeven op Google staan zo dat de klant snel u kan vinden T-huis te vinden op Google