Bruiloft fotografie

bruiloft fotograaf
Gefeliciteerd alvast met jullie huwelijksplannen! Op dit moment zoeken jullie een bruiloft fotograaf die jullie huwelijksdag op een professionele en creatieve manier vastlegt. Op deze pagina kunnen jullie zien wat de mogelijkheden zijn voor die mooiste dag van jullie leven.
Klik op de foto links om de bruiloft foto’s te zien die zijn gemaakt.
reportage fotografie

Hoe fotografeer ik als bruiloft fotograaf

Al jarenlang fotografeer ik met Nikon camera’s bijv: D800. Sinds januari 2017 heb ik de stap gemaakt om te gaan werken met Sony’s duurste camera A99ii. Nu ben ik uit gerust met nieuwste snufjes die in cameraland te krijgen zijn om uptodate te zijn. Deze camera maakt, dankzij de 42 megapixel camera, haarscherpe foto’s. Nog een andere voordeel is dat ik, tijdens de fotobewerking, uit één foto meerdere composities kan maken. Naast deze apparatuur is het natuurlijk altijd van groot belang om een goed gevoel voor timing en oog voor detail te hebben.
De nieuwste in trends 2017 is dat ook mogelijk is dat ik paar van de beste foto’s van die dag, van uit mijn camera via de smartphone kan verzenden naar jullie toe. Meer weten over hoe ik fotografeer, zie dan de
Informatie pagina.
trouwfotograaf

Motivatie

Mijn motivatie is om jullie een mooie herinnering te geven aan de mooiste dag van jullie leven. Omdat het voor jullie spannend is en er natuurlijk veel geregeld moet worden, is het fijn om te weten dat jullie aan mij een goede trouwfotograaf hebben. Om de sfeer en emotie van jullie familie en vrienden op een ongedwongen manier te kunnen fotograferen ben ik, wanneer dat kan, op de achtergrond aanwezig. Door heldere afspraken te maken kunnen we er samen voor zorgen dat jullie dag zorgeloos verloopt.
trouw foto's

Voorbereiding voor trouwfoto’s

Jullie kunnen er zelfs voor kiezen om voor de trouwdatum een afspraak te maken om op locatie foto’s te laten maken. Het voordeel is, dat jullie dan al kunnen zien hoe de bruiloftsfoto’s er ongeveer uit gaan zien. Het verloofde stel links op de foto heeft hier voor gekozen, waardoor zij voor de Huwelijksdag al leuke foto’s hadden om te kunnen laten zien op Facebook.
trouwfotograaf

Huwelijksceremonie fotograaf

In het gemeentehuis zal op jullie trouwdag het ja-woord worden gegeven. Dit moment vraagt er naar om gefotografeerd te worden. Tijdens de Huwelijksceremonie zal ik een mooie reportage maken van alle aanwezige familie, vrienden en kennissen.

Hindoestaanse en Turkse-Koerdische bruiloft foto’s

In lente van 2015 heb ik 2 kleurrijke bruiloften mogen fotograferen. Zo ben ik in Surinaamse Hindoestaanse tempel geweest in Den Haag waar ik huwelijks rituelen van dicht bij heb mogen bewonderen. en heb ik van Nederlandse Suriname Indiase liefdeskoppel een hele mooie bruiloft fotoshoot mogen maken. Ook mocht ik van een Turks-Koerdische paar hun bruiloft fotograferen. Nu was het de wens van het paar, dat ik die foto’s niet mocht laten zien en dat respecteer ik. Dankzij deze paar mooie huwelijks dagen, heb ik veel cultuur op gedaan en veel ervaring op gedaan van deze mooie momenten.
trouwfotograaf

Trouwen in de Kerk foto’s

Het maken van trouwfoto’s tijdens de trouwdienst in de kerk vereist een andere aanpak dan bijvoorbeeld tijdens het huwelijksfeest. Als fotograaf zal ik jullie wensen en de gebruiken van de kerk in acht nemen en mij meer bescheiden opstellen door zo min mogelijk gebruik te maken van flitslicht. Daarnaast is er vooral in oude kerken sprake van moeilijke lichtomstandigheden die er voor kunnen zorgen dat foto’s vaak donker en minder scherp worden. Dankzij mijn jarenlange ervaring als kunstfotograaf en het gebruik van professioneel apparatuur, kan ik er toch voor zorgen dat de natuurlijke kleuren zo realistisch mogelijk worden gefotografeerd.
trouw foto's

Bruilofts groeps foto

Bruilofts groeps foto: Bij het maken van groepsfoto’s zijn verschillende elementen van belang, zoals de juiste locatie. Ik vind het belangrijk dat iedereen goed tot zijn recht komt op de foto, door er bijvoorbeeld voor te zorgen dat iedereen lacht en goed zichtbaar is.
Bij groepsfoto’s bied ik “iets extra”, wat niet iedere fotograaf geeft. Dat is zodra iemand niet mooi op de foto staat, doordat men bijvoorbeeld de tong uitsteekt of per ongelijk wegkijkt. Dat ik hem of haar gezicht er uit Photoshop en vervang met een foto waar men er wel leuk op staat. Zo heb je toch een mooie groepsfoto.
trouwfotograaf

Bruiloft stukjes foto’s

Bruiloft stukjes foto’s: Op bijna iedere bruiloft komt het terug,de bruiloft stukjes.Dit zijn erg leuk momenten om foto’s van te hebben. klik en zie
trouwfotograaf

Huwelijks feest fotograaf

Naarmate de dag vordert, neemt de feeststemming toe. De muziek gaat draaien en de gasten wagen een dansje op de dansvloer. Deze gezellige sfeer moet natuurlijk ook in beeld worden gebracht. Dankzij mijn camera kan ik ook in ruimtes met weinig licht goed uit de voeten.
foto-dans

Smartphone vs Ultra HD 8K foto’s

Als je foto’s maakt met je smartphone lijkt heel wat op een klein formaat scherm. Zodra je dit groter gaat zien of uitprint, dan kom je achter dat je bent gefopt en dat foto niet mooi genoeg is. Doordat ik heb geïnvesteerd in de modernste camera met de nieuwste technologie’s aanboort, kan ik jullie voorzien van hoogwaardige foto’s die niet makkelijk zijn te maken met smartphone.Naast de compositie is ook dosis ervaring belangrijk om in het feest gedruis snel te kunnen schakelen en de juiste keuze te maken want er zijn veel wegen naar Rome.
Klik links op de foto om de hoge resolutie foto in 8K te zien. Als je inzoomt kun je nog meer detail van de jurk zien.
reportage fotografie

Foto video licht op locatie

Met Rotolight led lampen kan ik licht creëren uit het niets zonder dat ik te flits. Deze lampen kun je afstellen in verschillende warmte’s hierdoor hoef ik minder snel te flitsen en kan ik het natuurlijk licht versterken zo dat het sfeer van het moment zonder flits licht toch gemaakt kan worden. Bekende bnn’ers worden al met deze lampen vastgelegd omdat de huidtint perfect vastlegt. Ook bij filmen is dit super handige optie vond de maker van de film Skyfall of Tomb Raider.
reportage fotografie

Vinkfotografie Videograaf

Met de foto video camera A99ii kan hoogwaardige video content maken. Sony staat al jaren bekend als leverancier van professionele video apparatuur en nu hebben ze dit gecombineerd. Het bied mij de optie als, super vlooiende beelden in 120 fps full hd te maken plus slowmotion video’s te maken en in 4k filmpjes in 60 fps te produceren. Met professionele microfoon kan zelf wind geluid tegen gaan en kan ik achtergrond geluid weg filteren voor een groot gedeelte. Ook met de Rotolight lampen kan ik de juiste sfeer in beeld brengen.
In de post productie zijn dit nieuwe optie waar ik mee kan werken.
Studenten gala foto's

Foto bewerking

Nadat ik voor u een huwelijksdag heb vastgelegd, worden de foto’s extra nabewerkt. Er wordt veel aandacht besteedt aan een perfecte balans tussen kleur, licht en detail. Een professionele camera maakt het mogelijk om in Raw bestanden de foto’s te schieten in plaats van JPG bestanden. Deze RAW dia’s is het mogelijk om er alles uit de foto’s te halen, wat er in zit.
trouwfotograaf

Facebook bruiloft foto’s

De gemaakte bruiloft foto’s worden digitaal via wetranfser.com verstuurd. Dit bestand bestaat uit verschillende formaat foto’s: de grotere formaat foto’s en web formaat foto’s. Ik bied deze service zodat jullie de web formaat foto’s makkelijk via Facebook kunnen delen en dus niet zelf hoeven te verkleinen; dit scheelt jullie een hoop tijd. Natuurlijk is het ook mogelijk om een mooi trouwalbum te laten maken. Voor meer informatie hierover en de andere prijzen, zie de prijzen lijst.
fotograaf-bruiloft-fotografie

Bruiloft fotograaf uit Arnhem

Nu dat jullie deze tekst hebben gelezen, vraag gerust een offerte aan. Er zijn natuurlijk velen anderen die ook foto’s kunnen maken, maar als jullie zeker willen zijn dat de kwaliteit goed is, dan kunnen jullie bij mij terecht. Ik ben overal inzetbaar als
bruiloft fotograaf Arnhem, Nijmegen, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Utrecht, Ede, Elst, Huissen, Oosterbeek, Velp, Duiven, Zevenaar, Zutphen, Deventer, Zwolle. En elders in Nederland
Voor de prijzen van jullie bruiloft klik op bruiloft fotografie prijzen voor meer informatie bel of mail

Suggesties: bruiloft fotograaf bruiloft fotografie, trouw foto’s, bruiloft foto’s, trouwfotograaf, foto’s locatie, bruiloftsfoto’s, Huwelijksceremonie foto’s, bruidspaar portret foto’s, Huwelijks feest, familie huwelijksdag foto’s, gemeentehuis huwelijksdag, trouwdienst foto’s