Portret fotografie

Wil je een portret foto waarin je goed naar voor komt? Dan kan ik in mijn studio of bij u thuis die foto maken. Op deze pagina leg ik uit wat ik voor u of uw gezin en familie kan betekenen.

Zoekwoorden

Portret fotografie Fotoshoot studio foto Gezins portret studio fotografie Familie jubileum fotograaf Gezin fotograaf portret foto Familie groepsportret Familie foto’s Portret foto’s Familie fotograaf kinderen fotografie groepsfoto jubileum familiedag foto’s

studio-fotograaf

Mijn werkwijze

Mijn doel is altijd om in een ongedwongen en spontane sfeer foto’s te maken. Want zo worden de foto’s het leukst. Met het nodige gevoel voor humor sta ik klaar om samen met jullie een fotoserie tot een gouden herinnering te maken. Na het maken van de foto’s worden deze uitgebreid nabewerkt om de beste kwaliteit te bereiken. De mogelijkheid bestaat rimpels en oneffenheden in de huid te retoucheren. De foto’s worden digitaal verstuurd via wetransfer.com. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de foto’s te laten afdrukken op verschillende producten.
Zie hiervoor de product pagina.

Studio fotograaf Fotoshoot

Studio verlichting maakt het mogelijk om extra details te laten zien in de foto. Ik werk met de Nikon D800. Deze camera heeft 36 megapixel, waardoor portret foto's haarscherp worden. Er worden dan een verschillende foto's van allerlei mooie poses, zodat je een uitgebreide keuze zult hebben aan leuke foto's. Deze foto's worden gemaakt in mijn thuis studio. Wil je toch de foto's laten maken in grotere studio, dan zal ik daarvoor een studio huren. Dit is niet noodzakelijk, aangezien ik met foto bewerking naar genoeg het zelfde resultaat kan behalen, zoals je kunt zien aan de foto's

Lees verder

Gezins portret fotograaf

Er zijn zoveel mooie momenten in ons leven die het verdienen om vastgelegd te worden! De tijd verstrijkt, maar de herinnering blijft. Dus wat is er nou niet mooier om dit geluk, samen met de kinderen, vast te leggen voor later. En dan het liefst in perfecte kwaliteit. De fotoshoot kan op verschillende locaties worden gedaan, of bij u thuis om uw lifestyle en design te combineren in mooie gezinsfoto’s.

Lees verder

Familie jubileum fotograaf

Gefeliciteerd! Een zaal vol met uw familie, een tafel met vuurwerk! Zoals te zien op de foto links heeft deze familie er voor gekozen om het jubileum van opa en oma door mij te laten fotograferen. Als u binnenkort ook zo’n familiedag heeft kunt u er dus voor kiezen om het zelfde te doen. U bent er dan zeker van dat uw kostbare familie herinneringen, vaak in moeilijke lichtomstandigheden, door mij met professionele apparatuur perfect wordt vastgelegd. Uw hele familie heeft hierdoor een uniek aandenken.

Lees verder

Familie groepsfoto fotograaf

Het gebeurt niet zo vaak dat ooms, tantes, neven en nichten en hun kinderen op bezoek zijn, maar als dat zo is, bel mij dan even! Ik heb alles in huis om van deze groep een foto te maken. Zo’n groepsfoto maken is een hele kunst, want het is van belang dat iedereen tot zijn recht komt. En juist kinderen houden ervan dat het leuk en vlotjes verloopt. Een familie groeps foto is een leuk cadeau voor aan de muur.

Lees verder