Reclame producten

Voor al uw reclame ideeën kunt u bij mij terecht. Vinkfotografie richt zich op het promoten van uw bedrijf door middel van diverse reclame uitingen. De reclame producten die ik ontwerp is altijd op basis van eigen beeldmateriaal.
beurswand

Beurs wand presentatie systemen

Een professionele beursstand en/of beurswand verhoogt u aandachtswaarde. U kunt mij vragen voor het aanleveren van het grafisch ontwerp voor uw beurswanden. Ik kan u alleen adviseren welk beurswandsysteem het beste bij u past. U kunt bijvoorbeeld denken aan mobiele ”pop up” systemen, textielbanner bekleding en/of LED textiel-frames.
banner

Roll-up tape banner

Met een roll-up banner systeem heeft u een flexibel en handig in te zetten reclame uiting direct bij de hand in de meegeleverde tas. Het grote voordeel van dit systeem is dat het snel en makkelijk is op te zetten en bovendien erg licht is. Het ontwerp is dubbelzijdig te printen.
foto-op-tuindoek

Billboard

Met deze omzetverhogende blikvanger aan uw bedrijfspand laat u zien waar en wie u bent! Uw gevel wordt daardoor een herkenningspunt voor het winkelend publiek. Ik maak voor u een ontwerp in ieder gewenst formaat. Bij billboards kunt u kiezen uit diverse harde materialen die weerbestendig zijn en makkelijk in onderhoud.
foto-op-tuindoek

Doek banner binnen/buiten

Prints op kunststofdoek zijn perfect te gebruiken voor al uw (bedrijfs)decoratie, of dat nu binnen of buiten is. Dit materiaal brengt extra sfeer in uw omgeving, zo kunt op speelse wijze accenten aanbrengen in uw interieur of exterieur. Dit weerbestendige product is ”all round” te gebruiken en kan geleverd worden met of zonder aluminium frame.

stoepbord

Stoepbord

Dankzij een stoepbord heeft u voor uw winkel een makkelijk neer te zetten reclame uiting om het winkelend publiek aan te trekken. U kunt uw boodschap dubbelzijdige laten zien. Het stoepbord is waterbestendig en eventueel verrijdbaar.
led-verlichte-poster

Led verlichte poster

Wilt u echt alle ogen op u gericht zien?
Dan kan ik voor u een met LED verlichte poster maken die gevat zit in een aluminium lijst. De beeldkwaliteit hiervan is sprankelender en levendiger dan een normaal afgedrukte poster. Een echte aanrader voor uw boodschap!
reportage fotografie

Beurs zuil

Met een reclame zuil trekt u de aandacht van het grote publiek. Ik kan hiervoor gedrukt reclamemateriaal ontwerpen en digitale content aanleveren. Beurs zuilen zijn in zeer verschillende vormen en formaten te krijgen. Ik kan u alleen adviseren welk systeem het beste bij u past. U kunt denken aan een volledig bedrukte variant, één waarin een poster wordt geplaatst of één met een beeldscherm. Bij een digitale reclame zuil met scherm kunt u zelf steeds de content vernieuwen.

Reclame producten,Beurs wand,presentatie systemen,professionele beursstand,beurswanden,grafisch ontwerp,mobiele ”pop up” systemen,textielbanner,LED textiel-frames,Roll-up tape banner,ontwerp,Billboard,winkelend publiek,foto-op-tuindoek.Doek banner,bedrijfs decoratie,interieur,exterieur,Stoepbord,Led verlichte poster,poster,beurs zuil,digitale reclame,