Huizen fotograaf

huizen fotograaf

Succesvol uw huis verkopen!

Professionele foto’s zorgen ervoor dat uw huis zichzelf verkoopt! U kunt tenslotte maar één keer een eerste indruk achter laten. Doordat o.a. Funda.nl en Jaap.nl belangrijke verkoopinstrumenten zijn, is een goede presentatie onmisbaar. Dit zorgt ervoor dat de koper enthousiast wordt en eerder tot koop overgaat. En het kan er zelfs voor zorgen dat uw huis voor een betere prijs word verkocht.
Op deze pagina ziet u wat ik voor u kan betekenen.

Voor meer foto’s klik op de foto
makelaar fotograaf

Voor u als makelaar

Als makelaar wilt u een professionele uitstraling van de panden die u in de verkoop heeft. Des te leuker, mooier en gedetailleerde de foto’s zijn, des te hoger de verkoopkans. Immers het gaat erom dat de interesse gewekt wordt en vervolgens ook wordt vastgehouden. Bij het maken van de interieur foto’s is de juiste compositie en apparatuur e.t.c die de foto maakt Mijn advies besteed geen kostbare tijd aan het maken van foto’s. Zo houd u tijd over die u kunt besteden b.v. aan: hoe bereik ik zo snel mogelijk de geschikte koper.
professioneel fotografie

Wat is mijn werkwijze

Er word gefotografeerd met Nikon D800.
Deze camera heeft 36 megapixel, Hierdoor worden de foto’s extra scherp en gedetailleerd. Compositie en interieur zijn zeer bepalen voor de uiteindelijk verkoop. Ik werk daarom ook met professionele lenzen en flits apparatuur om dit mogelijk te maken. Met foto bewerking is zelfs mogelijk, dat u er voor kiest om totaal andere lucht in de foto te plaatsen. Zeker handige voor in de winter. Het maken van foto’s van uw huis vraagt om professioneel aandacht en dit wil ik graag voor u doen.
professioneel fotografie

360 graden huizen fotografie

Het is van belang om uw huis zo ruim mogelijk te fotograferen. Met 360 grade foto’s geeft u de kijker extra inzicht van uw huis.
reportage fotografie

3D interieur tekening

Mogelijk koper van uw huis vinden het vaak lastig, om in te kunnen inschatten hoe ze hun inrichting van toekomstige huis, er uit zal gaan zien. En daardoor kies men niet voor de koop van uw huis.
Met 3D interieur tekening heeft u meer kans om de koper te kunnen overtuigen. Met de gedetailleerde foto’s die ik van uw huis heb gemaakt. Kan ik extern bedrijf inzetten als aanvullen van foto’s en uw verkoopverhaal.
Lucht fotograaf

Lucht foto’s

Zoals u ziet is zelfs mogelijk, om mij in te kunnen zetten om luchtfoto te maken van uw huis,bedrijf of uw evenement. Er zal dan van uit een helicopter worden gefotografeerd. Hierdoor word het mogelijk om met mijn Nikon D800 camera met 36 megapixel foto’s te maken. Maar ook kan er worden gekozen om foto’s te maken met Quad-copters. zeker handige als er promotie film van wordt gemaakt.
Promotie film van uw huis

Promotie film van uw huis

Met een professioneel promotie film word uw huis helemaal gezien, door uw klant. en zal de klant nog sneller worden overtuigt. Ik maak deze promotie film van uw huis in 1080p Full HD kwaliteit. Met juiste aan pak word deze video gemonteerd en is het eind resultaat dat uw video heeft die u kan inzetten voor verkoop van het huis. Ook is mogelijk dat het verspreiden van videobestand wordt gereld door dat ik het op Youtube plaats.

Huizen fotograaf, interieur foto’s, Kasteel fotograaf, Huizen fotografie, kasteel foto’s, Huizen foto, Huizen foto’s, Woning fotograaf, makelaars fotograaf, Professionele foto’s, Woning foto’s, makelaars fotografie, funda.nl jaap.nl woningaanbod, interieur fotograaf, huis interieur foto’s, 360 graden, 3D interieur tekening, 360 grade foto’s, Lucht foto’s, helicopter fotograaf, Promotie film van uw huis,