Schoolfotograaf

Als school wilt u graag dat uw leerlingen mooi op groepsfoto’s staan. Ik heb een speciale en artistieke kijk op locaties in uw school om tot de mooiste foto’s te komen. Maar ook van andere gebeurtenissen maak ik foto’s. Wat dacht u van een fotoreportage van een diploma uitreiking, een schoolfeest of een schoolmusical?
trouwfotograaf

Diploma uitreiking foto’s

Voor uw Leerling is het een hele prestatie dat ze naar jaren van hard werken uiteindelijke hun diploma kunnen gaan ontvangen. Om dit belangrijke moment van hun leven is mij gereld gevraagd om dit te fotograferen, zodat ze mooie aandenken van dat speciale moment van hun leven. Vandaar dat het mooie idee is om dit door een professionele fotograaf vast te legen en daarbij ben ik uw graag tot dienst.
trouwfotograaf

School musical Fotograaf

Einde van het schooljaar van groep 8 staat er weer heel wat spektakel te verwachten wat word uitgebeeld in een theatershow
die u kind of uw school presenteert. Het is dan mooi dat dit dan ook professioneel word vastgelegd, zodat uw leerlingen een fijne herinnering hebben aan de basisschool. Wat natuurlijk een plus punt is van uw school. Om een mooie foto reportage er van te maken, komt nog al veel bij kijken. Zo ben ik voorzien van lenzen pakket en Camera die in moeilijk lichtomstandigheden toch de show goed in beeld brengt.Plus 36 megapixel heeft om extra mooie uitsneden te maken van de foto. Dan naar worden een grote hoeveelheid foto’s extra bewerkt zodat de kleuren en detail goed zichtbaar zijn. Mijn streven is dan ook van elke kind goed in beeld te brengen zodat het een mooie aandenken heeft.

Als u geïnteresseerd bent bel of mail me op zodat ik ook uw schoolmusical kan fotograferen.

Diploma uitreiking foto’s, School musical fotograaf Arnhem, Nijmegen, Ede, Apeldoorn, Zwolle, Zutphen Deventer, Doetinchem, Duiven, Elst, Huissen, Utrecht, Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Rotterdam,Den Bosch, Eindhoven.