Kunst Atelier

foto verhuur

Atelier 23

Sinds 2005 zijn mijn beste foto’s in beheer van Atelier 23. Zij dragen zorg voor mijn exposities, verhuur, interviews en veilingen. Atelier 23 biedt mij goede mogelijkheden om mijzelf verder te ontwikkelen en te groeien in de kunstwereld. Er zijn door de jaren heen al heel wat expositie geweest waar mijn werken te zien waren. met als alle mooiste het Europees Parlement en in 2012 bij het UWV Philips en KPN.

Ik nodig u graag uit om een kijkje te nemen en de foto’s en schilderijen van mijn mede kunstenaars te bekijken. De foto’s die in beheer zijn van Atelier 23 kunnen gehuurd worden voor maar €45,- per jaar.

Foto collectie zien: Foto collectie Atelier 23
Bel voor meer informatie of mail me
Business Art Service

Business Art Service

In 2010 zijn 10 foto’s in beheer gekomen van Business Art Service. Business Art Service is de grootste kunstuitleenorganisatie in Nederland en België en ze regelen daarnaast ook exposities en veilingen. Dankzij hun goede netwerk met bedrijven en instellingen, zijn mijn foto’s voor groot publiek te zien in openbare ruimtes en kantoorkamers.
Foto collectie zien: Foto collectie Business Art Service
Website (B.A.S) kunst.nl: www.kunst.nl/‎
kunst verkoop

Special Arts

Daarnaast zijn sinds kort een aantal van mijn foto’s in beheer van Special Arts. Ook deze organisatie kan dankzij hun goede netwerk foto’s verhuren en exposities organiseren.
expositie fotograaf

Foto collectie op Vinkfotografie.nl

Op deze website is in de Galerie een ruim aanbod aan foto’s te vinden die u kunt bekijken en bestellen.

Foto collectie zien: Foto galerie
Voor verhuur van de foto’s neem contact op zie onderaan de website.