Nieuws

Hoogte punten

Nieuwe website is online

klassieke muziek Concert

Eindelijk nieuwe website is online

Na 2 jaar werk is het nieuwe design van mijn website eindelijk af.
Eerst begonnen met bedenken van het ontwerp, en vorig jaar ben ik begonnen met bouw er van. De nieuwe website geeft u de mogelijkheid de site op een relaxte manier te bekijken, doordat tekst en foto’s automatisch worden aangepast aan de beeldschermresolutie van uw computer, tablet of telefoon. Dit heb ik met behulp van Pixelcreation kunnen realiseren. Dit is iets wat weinig website hebben, maar koste wel meer tijd om deze codes te maken. Pixelcreation heeft mij geholpen aan broncodes er van, die ik later weer heb bewerkt.
klassieke muziek Concert

Foto Galerie

Naast de gehele website is ook de foto galerie vernieuwd. En zijn nu in hogere kwaliteit te zien. En is het nu mogelijkheid de desbetreffende foto aan te klikken, waardoor deze wordt vergroot en u nog meer detail kunt zien. Natuurlijk de echte foto van 36 megapixel heb je 8k ultra hd scherm nodig, om de kwaliteit op 100% te zien, of 2m afgedrukte foto, zo groot zijn de foto’s.

klassieke muziek Concert

Foto webshop

De webshop heeft ook een nieuw en gebruiksvriendelijk design gekregen. U kunt meer foto’s tegelijkertijd bestellen en er zijn meerdere betalingsopties toegevoegd. Zo kunt u nu ook met iDeal betalen en is de mogelijkheid om achteraf te betalen.

klassieke muziek Concert

Wat kunt u vinden allemaal

Op de Diensten pagina is te lezen welke diensten ik u zoal kan bieden. Daarnaast kunt u in ‘Nieuws pagina’ zien welke opdrachten ik uitgevoerd heb. Naar wens van de opdrachtgevers is niet iedere raportage op deze pagina toegevoegd. Ik wens u veel kijkplezier op mijn nieuwe website.