Bedrijven fotografie

Hier vindt u een overzicht van de diensten die ik u als bedrijfsfotograaf kan aanbieden. Door de combinatie van creatief inzicht en oog voor detail kunt u van mij veelzijdige bedrijfsfotografie verwachten. Ik werk met een 36 megapixel camera,Nikon D800, waarmee haarscherpe foto’s worden gemaakt. Dit geeft veel mogelijkheden in de foto afwerking.

Pers fotograaf

Publiciteit
Vinkfotografie verzorgt professioneel beeldmateriaal van speciale gebeurtenissen in uw bedrijf of organisatie. U kunt dit inzetten voor al uw publiciteits-doeleinden, zoals Social media. Het is voor uw organisatie van belang dat uw doelgroep door de foto wordt meegenomen, kortom dat de foto voor u werft!

Lees verder

360 graden foto panorama

Tegenwoordig gebruiken al heel veel mensen van verschillende leeftijden Google-maps op hun smartphone en op hun pc. Dan is het belangrijk dat u goed zichtbaar bent, juist op Google Maps. Dat is namelijke de makkelijkste manier om u te vinden, Zeker handig voor toeristen in een onbekende stad. in één druk op de knop en men vind het restaurant die mooiste oog en het lekkerste gerecht heeft.

Lees verder

Winkelinterieur fotograaf

Presenteer uw Winkel
Hoe kom je over, wordt je goed gezien? Dat heeft voor uw winkel absoluut top prioriteit! Herkenbaarheid via goed reclamemateriaal biedt de uitkomst. Hierbij kunt u denken aan fotomateriaal voor folders, advertenties, bedrijfspresentaties op internet en gevelreclame zoals billboards etc.

Lees verder

Bedrijfsevenementen

Mooie momenten zijn herinneringen die het verdienen om te worden vastgelegd, zoals bij een feest, open dag of teamuitje. Ik bied de mogelijkheid om de gemaakte foto’s van uw evenement, te downloaden middels een persoonlijke inlogcode op onze website. waarin de foto’s te downloaden zijn.

Lees verder

Bouw fotograaf

Bouwen Nederland
Bij bouw fotografie is fijne oog op detail niet verkeerd. Want er is veel te zien en er zijn korte tijd veel veranderingen. Dit levert al snel spannende foto’s, die u weer kan inzetten om reclame te maken over de huizen en infrastructuur die u maakt voor uw klanten. Ook is mogelijke om totale reportage te maken of een time Lapse film van gehele bouwproject. Deze foto’s zijn ook zeer geschrikt om er boek geschenk van te maken voor al connectie die zijn op gedaan tijdens het project.

Lees verder

Architectuurfotograaf

Als Architectuur fotograaf ben ik begonnen met fotograferen van gebouwen, het geeft mij de kans om het lijnenspel diepte schaduw en reflectie in de foto vastleggen. Dit zijn technieken die ik nu toepas tot al mijn fotografische diensten, en als u in bouw sector actief bent kan ik uw project op andere verrassende manier vastleggen. Dit geld ook voor uw bedrijfspanden.

Lees verder

Relatie geschenken

Mijn fotografie is bij uitstek geschikt om in te zetten bij de productie van een relatiegeschenk. U kunt bijvoorbeeld een van mijn kunstfoto’s uitkiezen en laten afdrukken op aluminium als cadeau. Ook kan ik in opdracht speciaal voor u aangepaste relatiegeschenken maken. Doordat uw relatie dit geschenk aan de muur kan hangen blijft uw geschenk aanwezig, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een fles wijn. Informeer naar de mogelijkheden.

Lees verder