Reportage fotografie

Bij een foto reportage is het van belang dat het verhaal goed en duidelijk in beeld wordt gebracht. Dat is precies wat u van mij kan verwachten. Daarnaast wordt door mijn oog voor detail de reportage extra levendig.

Zoekwoorden
reportage fotografie, reportage fotograaf, reportage foto, reportage foto’s, Pers fotograaf, Fotojournalist, Evenementen fotograaf, Muziekevenement fotograaf, School fotograaf, Sport

Fotojournalist

Links ziet u een foto waarop Marga van Praag Agnes Kant interviewt voor het tv programma Het Gesprek. Dit is een voorbeeld van een persfoto die ik voor u kan maken bij uw artikel in sociale media of krant. Kortom, u kunt mij inzetten als journalistieke fotograaf.

Lees verder

Huizen fotograaf

Succesvol uw huizen verkopen!
Als makelaar wilt u een professionele uitstraling van de panden die u in de verkoop heeft. Des te leuker, mooier en gedetailleerde de foto’s zijn, des te hoger de verkoopkans. Immers het gaat erom dat de interesse gewekt wordt en vervolgens ook wordt vastgehouden.

Lees verder

Evenement fotograaf

Een evenement is vaak een onoverzichtelijke situatie waarin je als fotograaf midden in je onderwerp zit. Hierdoor moet je constant anticiperen, en dit levert verrassende fotomomenten op.

Lees verder

Expositie fotograaf

Expositie foto
Bij een tentoonstelling staat de kunstenaar en het kunstwerk centraal. Helemaal als maker en werk op één foto staan. Dit is voor mij een uitgelezen kans om de sfeer van een expositie een persoonlijke tint te geven.

Lees verder

Schoolfotograaf

Als school wilt u graag dat uw leerlingen mooi op groepsfoto’s staan. Ik heb een speciale en kunstzinnige kijk op locaties in uw school om tot de mooiste foto’s te komen. Maar ook van andere gebeurtenissen maak ik foto’s. Wat dacht u van een fotoreportage van een diploma uitreiking, een schoolfeest of een schoolmusical?

Lees verder

Sportfotograaf

Een dynamischer vorm van fotografie bestaat er bijna niet. Sport fotografie gaat om snelheid, jagen naar dat ene korte moment, winnen of verliezen. Sport is drama, en daarom zo mooi om te fotograferen.

Lees verder